Vilka OS stödjer Linkura-appen?

← Tillbaka

Android

Linkura-appen finns tillgängligt att ladda ner på Play Store och fungerar på alla versioner av Android version 7.1 och uppåt.

iOS

Linkura-appen finns tillgängligt via App Store och fungerar på alla versioner av iOS från version 11 och senare.

Detta innebär att appen går att installera på iPhone 5S och senare förutsatt att man har senaste versionen av sitt operativsystem installerat.

Föregående (Android) Varför vill appen ha rättighet att se min plats?