Vilka krav på sekretess/integritet har Linkura?

← Tillbaka

Vi är mycket strikta i hur vi hanterar personuppgifter. Inloggning i våra tjänster sker med säkra metoder och data lagras på säkra servrar i krypterad form. Vi jobbar hårt för att hålla vår data skyddad från otillåten tillgång. Vi har flera lager säkerhet kring alla våra system och all kommunikation mellan användare är skyddad från avlyssning av tredje part.

Data vi samlar in från enkät, mätning eller coachning presenteras enbart på gruppnivå för arbetsgivaren, aldrig för grupper färre än 10 individer. Givetvis diskuteras heller aldrig individärenden. Data på individnivå ses enbart av medarbetare och dennes coach (om aktuellt). Vid teknisk support kan administratör även se data efter klartecken från medarbetaren. Anställda vid Linkura eller Linkuras partners som kan bli aktuella att se individuell data skriver även på ett sekretessavtal.