Starta en stressmätning

Du är här:

Är du ny användare hos Linkura kommer din första stressmätning starta automatiskt. Så snart du har skapat ditt konto och kopplat ihop mätare och app så är det bara att följa instruktionera och påbörja din mätning.

Om du har gjort en stressmätning tidigare och vill göra en ny så går du till fliken ”Stressmätning” i appen, klickar på knappen ”Mina tidigare stressmätningar” och sen på ”Starta ny stressmätning” varefter den startas direkt.