Sekretess/Integritet

Du är här:

Vi är mycket strikta i hur vi hanterar personuppgifter. Inloggning i vår tjänst sker med säkra metoder och data lagras på säkra servrar i krypterad form. Vi jobbar hårt för att hålla vår data skyddad från otillåten tillgång. Vi har flera lager säkerhet kring alla våra system och all kommunikation mellan användare är skyddad från avlyssning av tredje part.

Vid teknisk support kan administratören se data efter klartecken från användaren. Anställda vid Linkura eller Linkuras partners som kan bli aktuella att se individuell data skriver även på ett sekretessavtal.

All användardata hanteras enligt vår policy för behandling av personuppgifter: https://www.linkura.se/policy/privacy