Mätaren blinkar blått, vad ska jag göra?

← Tillbaka

För att kunna använda mätaren behöver du ha ett konto. Om du inte har ett konto behöver du börja med att ladda ner appen. Vi rekommenderar att du börjar med vår introduktionsfilm, den hittar du här: Introduktion till Linkura

Vad betyder det blåa blinket?

Mätaren är inte ansluten eller har tappat kontakten med din telefon.

Hur löser jag problemet?

Följ dessa steg för att göra mätaren redo att mäta:

1. Tryck på symbolen som ser ut som en mätare uppe i högra hörnet av appen.
2. Anslut till mätaren ifall du inte redan gjort det.
3. Se till att mätaren är på nära avstånd från mobilen ifall det står ”söker efter mätare” eller ”kan inte hitta mätaren”. Det kan även hjälpa att sätta mätaren på laddning.
4. Ifall appen är ansluten till mätaren, tryck på den stora röda knappen Starta om mätare.
5. Mätaren ska nu blinka till i några sekunder för att visa att mätaren startar om. Knappen blir grå och sedan röd igen när mätaren har startat om.
6. Kontrollera om din mätare fungerar.

OBS! För att kunna följa denna guide måste du först ha skapat ditt konto och loggat in i appen. Om du inte gjort det, se till att börja med att skapa ditt konto eller logga in i appen.

Har du fortfarande problem efter att följt guiden? Kontakta support@linkura.se och beskriv ditt problem så hjälper vi dig.