Vad behöver du hjälp med?

Ladda upp mätdata

Du är här:
← Tillbaka

När mätaren har samlat in data är det dags att flytta informationen från mätaren till appen. Mätaren har ett inbyggt minne som räcker upp till 7 dygn men du kan överföra din data redan efter ett par minuters användning.

För att överföra data öppnar du först appen. Om det finns tillräckligt mycket data att föra över kommer överföringen av din data startas automatiskt inom någon minut. Du kan också starta överföringen manuellt genom att trycka på ikonen för mätaren högst upp till höger i appen och därefter på den röda knappen ”Ladda ner”. Under överföringen måste du ha appen öppen. Om du stänger appen kommer uppladdningen att börja om. Du ser i en förloppsindikator hur många procent data som är kvar att överföra.

När din data flyttas från mätaren till appen skickas den samtidigt till våra servrar för att analyseras. All kommunikation med våra servrar sker med säkra och krypterade metoder. När datat har laddats upp översätter våra algoritmer din kropps signaler till hälsodata. När översättningen är klar kan du se din hälsodata under rubriken ”Min data”.

Du behöver inte oroa dig om dina grafer inte dyker upp med en gång. Beroende på hur stor mängd data du laddar upp kan det ta upp till 10 minuter för algoritmerna att översätta dem till grafer.

Innehållsförteckning