Koppla ihop mätaren med appen

Du är här:

När du skapat ditt konto är det dags att koppla ihop mätare och app. Det gör du via appen genom att följa instruktionerna antingen i startflödet eller via Min mätare/Anslut till mätare.

Viktigt att tänka på:

• Om appen ber om tillåtelse att använda mobilens platstjänster behöver du tacka ja. Utan denna tillgång kommer den trådlösa uppkopplingen inte att fungera på vissa mobiler.
  • Parkoppling av mätare går enbart att göra via appen. Det kan se ut som att det går att göra via systeminställningar, men för att få det att fungera som det ska måste koppling göras via appen.
  • Kontrollera att du har gett appen rättigheter att söka efter Bluetooth-enheter. Det görs så här:

iOS: Systeminställningar -> Linkura. Kontrollera att Bluetooth är påslaget.
Android: Systeminställningar -> Appar och aviseringar -> Linkura -> Behörigheter. Kontrollera att platstjänster tillåts.