Hur uppdaterar jag min app?

← Tillbaka

Har Linus meddelat att det finns en ny spännande uppdatering av Linkura?

Schysst! För att uppdatera din app går du in i telefonens App-butik. App-butiken ser lite olika ut beroende på vilken telefon du har.

För iOS (Apple)
Följ denna länk: https://apps.apple.com/se/app/linkura/id555641566

När du kommer in i app-butiken klickar du på den blå knappen som säger ”Uppdatera”. Vänta tills appen laddats ner och installerats. Sedan öppnar du appen och njuter av de nya funktionerna! Om det istället för Uppdatera står Öppna har du redan den senaste versionen av Linkura!

För Android (Samsung, Huawei, Xiamoi, Motorola, LG m.fl.)
Följ denna länk: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.linkura.linkura

När du kommer in i app-butiken klickar du på den gröna knappen som säger ”Uppdatera”. Vänta tills appen laddats ner och installerats. Sedan öppnar du appen och njuter av de nya funktionerna! Om det istället för Uppdatera står Öppna har du redan den senaste versionen av Linkura!