Uppdatera app

Du är här:

För att uppdatera din app går du in i telefonens App-butik. App-butiken ser lite olika ut beroende på vilken telefon du har.

För iOS (Apple)
Följ denna länk: https://apps.apple.com/se/app/linkura/id555641566

När du kommer in i app-butiken klickar du på den blå knappen ”Uppdatera”. Vänta tills appen laddats ner och installerats. Om det istället för Uppdatera står Öppna har du redan den senaste versionen av Linkura.

För Android (Samsung, Huawei, Xiamoi, Motorola, LG m.fl.)
Följ denna länk: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.linkura.linkura

När du kommer in i app-butiken klickar du på den gröna knappen ”Uppdatera”. Vänta tills appen laddats ner och installerats. Om det istället för Uppdatera står Öppna har du redan den senaste versionen av Linkura.