Hur ska mätaren sitta?

← Tillbaka

För att få bästa signal ska bandet sitta runt kroppen i höjd med solar plexus. Du klickar sedan i mätaren i knapphålen på bandet. Lampan på mätaren ska vara riktad uppåt och blinka grönt när den sitter på kroppen.

Bandet ska sitta lagom åtspänt mot kroppen. Bandet ska sitta såpass åtspänt att det inte ramlar av, men inte mycket mer åtspänt än så. Dels kan det kännas obekvämt när bandet är för hårt åtspänt och dessutom försämras signalkvalitén då eftersom bandet inte kan följa med huden. Bandet ska inte heller sitta för löst så det släpper från huden, då kommer mätaren inte kunna fånga upp en kontinuerlig signal.

Om du tittar dig själv i spegeln, ska mätaren sitta ungefär såhär: