Hur kopplar jag min mätare till appen?

← Tillbaka

När du skapat ditt konto är det dags att koppla din mätare och det är viktigt att du gör detta via appen – antingen i startflödet eller via Inställningar/Anslut till mätare. Följ instruktionerna i appen, men det finns några saker som är viktiga att göra:

• Om appen ber om tillåtelse att använda mobilens platstjänster så är det viktigt att tacka ja. Utan denna tillgång kommer det på vissa mobiler inte att fungera med bluetooth-kopplingen.
  • Om du innan du läser detta redan har parkopplat mätaren till mobilen via bluetooth i mobilens inställningar, så behöver du gå tillbaka dit och ta bort kopplingen. Din mätare heter Link i listan över kopplade enheter. Öppna sedan Linkuras app och gå in under Inställningar som finns längst ner till höger. Välj menyalternativet Anslut till mätare och följ instruktionerna.