Hur kopplar jag min mätare till appen?

← Tillbaka

När du skapat ditt konto är det dags att koppla din mätare och det är viktigt att du gör detta via appen – antingen i startflödet eller via Inställningar/Anslut till mätare. Följ instruktionerna i appen, men det finns några saker som är viktiga att göra:

• Om appen ber om tillåtelse att använda mobilens platstjänster så är det viktigt att tacka ja. Utan denna tillgång kommer den trådlösa uppkopplingen inte fungera på vissa mobiler.
  • Var god notera att det bara går att parkoppla till mätaren via appen. Det kanske ser ut att fungera om du gör det via systeminställningar, men den måste kopplas via appen för att uppkopplingen ska fungera ordentligt.