Ge appen platsinfo vid behov

Du är här:

På Android kommer appen begära tillåtelse att se din plats. Detta gör den för att en Android-app inte får söka efter enheter utan den rättigheten påslagen.

Appen försöker aldrig kolla upp din plats via GPS eller någon annan positionering. Rättigheten begärs bara för att appen ska kunna hitta din Linkura-mätare och ansluta sig till den.

Du kan tillåta appen att använda platstjänster endast när appen är öppen eller tillåta det i bakgrunden. Om du tillåter att appen kommer åt din plats i bakgrunden så kan du byta mellan appar samtidigt som du laddar ner data från mätaren. Om du bara tillåter platstjänster när appen är öppen måste du se till att ha appen öppen och skärmen igång under hela nedladdningsprocessen.