Driftstörning 2019-08-21 (Status: Åtgärdad)

← Tillbaka

Uppdatering: Den tidigare driftstörningen är nu åtgärdad och uppladdning av data ska fungera normalt igen. Om du är en av dem som drabbades under morgonen, så kan det vara så att all data inte visas i graferna direkt när du laddar upp ny data, men den kommer att dyka upp under dagen.

______________________________________________________

Vi har för närvarande problem med en server, vilket orsakar problem att ladda upp data från mätaren till appen just nu. Ingen data går dock förlorad, så du som användare behöver inte vara orolig.

Har du problem att ladda upp data ber vi dig att avvakta, försöka senare samt hålla utkik här efter information om när problemet är avhjälpt.

// Team Linkura